Zoek
Koffie-ricotta
4
5 min
Albert Heijn
Nagerecht
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
2 zakjes espressokoffie (pak a 25 x 1 8 g)
2 cups ricotta (a 250 g)
100 g suiker
mespunt kaneel
cacaopoeder
spuitbus slagroom
Bereiding
1
Espressopoeder losroeren met 2 eetlepels water. Met garde ricotta, suiker, espresso en kaneel mengen. Over vier coupes verdelen en bestrooien met cacaopoeder. Garneren met toefje slagroom.
Koffie-ricotta is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Café frappé
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spuitchocolade
20 min
Nagerecht
Bekijk recept