Koffie-ricotta

4
5 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Espressopoeder losroeren met 2 eetlepels water. Met garde ricotta, suiker, espresso en kaneel mengen. Over vier coupes verdelen en bestrooien met cacaopoeder. Garneren met toefje slagroom.

Koffie-ricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spuitchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept