Meloensoep met citroensorbetijs

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meloen halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine scheppen. Vruchtvlees pureren en al mengend wijn en Grand Marnier toevoegen. Meloensoep eventueel verdunnen met ca. 1 dl koud water en op smaak brengen met poedersuiker. Meloensoep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Meloensoep in wijde kommen scheppen. In midden flinke bol citroensorbetijs scheppen. Frambozen over soep verdelen.

Meloensoep met citroensorbetijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gingersgroppino
5 min
Bekijk recept
No bubble ice tea-scroppino
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensmoothie met citroensorbetijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitsalade met sorbetijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige meloensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept