Brie met tijmhoning en druiven

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. Laat even afkoelen en verwijder de tijm. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 ovenbestendige borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning. Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 min. in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is. Bestrooi het gerecht met de noten. Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.

Brie met tijmhoning en druiven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept