Romige kersentaartjes

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.

Romige kersentaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentaartjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentaartjes
0 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept