Kaasplank met zilveruitjes

6
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de zilveruitjes met vocht in een steelpan. Voeg de rozijnen, basterdsuiker, ketchup en kerriepoeder toe. Breng aan de kook en laat 15 min. inkoken tot een stroperige saus. Laat afkoelen en serveer bij een Hollandse kaasplank met bijvoorbeeld Friese nagelkaas, Hollandse gatenkaas en overjarige brokkelkaas.

Kaasplank met zilveruitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Italiaanse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplank met vijgenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept