Coupe rood-wit-blauw

6
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap en een 1/2 el kristalsuiker aan de kook. Laat 2 min. koken. Neem van het vuur en laat in 15 min. afkoelen tot het frambozenmengsel lauw is.
  • 2 Verdeel de blauwe bessen over 6 glazen. Klop de slagroom met 1 el kristalsuiker en de vanillesuiker stijf. Spatel de slagroom door de kwark. Verdeel de roomkwark over de glazen. Schep de lauwe frambozen erover.

Coupe rood-wit-blauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde varkenshaas in coburgerham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini cupcakes met anijs
15 min Gebak
Bekijk recept
Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rood wit blauw spiesjes
10 min -
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept