Poffertjes met kaneelsuiker en anijsboter

4
40 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een deel van de boter in de poffertjespan en bak de poffertjes tot de bovenkant bijna droog is. Keer ze met een vork en bak ook de onderkant goudbruin. Leg de poffertjes dakpansgewijs op een warm bord en houd warm onder aluminiumfolie of in een warme oven (100 °C). Bak op dezelfde manier nog drie porties poffertjes. Roer de gestampte muisjes door de rest van de boter. Meng de suiker met de kaneel. Strooi de kaneelsuiker over de poffertjes en leg op elke portie een flinke lepel anijsboter. Serveer direct.

Poffertjes met kaneelsuiker en anijsboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodlolly's met hagelslag en anijsboter
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kiwimousse
Bekijk recept

Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpoffertjes met ananas
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffersticks
15 min Snack
Bekijk recept