Romige anijskwark met aardbeien

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de schone theedoek onder de kraan, wring de theedoek uit en leg hem in een vergiet. Zet het vergiet in een kom en schenk de kwark in de theedoek. Laat de kwark 30 min. uitlekken. Maal in de vijzel het blokje anijs en de suiker fijn of leg deze in een plastic zakje en druk voorzichtig fijn met een deegroller. Roer door de kwark. Pureer met een staafmixer 200 g aardbeien fijn of prak deze met een vork. Verdeel de aardbeienpuree over 4 kommen. Doe de anijskwark erbij en garneer met de rest van de aardbeien.

Romige anijskwark met aardbeien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept