Kardemomsorbet met rijstmie

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mihoen in stukken breken en met kurkuma 4 min. in kokend water laten wellen. Overdoen in vergiet en laten uitlekken. Siroop in vier hoge glazen schenken en mihoen erover verdelen. Kardemom door melk roeren. In elk glas 2 bolletjes ijs, kwart van druiven en 100 ml melk doen. Amandelen erover strooien en sorbet met lange lepel en rietje serveren.

Kardemomsorbet met rijstmie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-eend met krokante salsa en gewokte groene groente
30 min-
Bekijk recept
Bun Voi Rau Thom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept