Peren-amandelcoupe

2
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd 4 blaadjes munt achter voor garnering. Pureer de halve peren met de siroop en de rest van de munt in de keukenmachine tot een gladde massa. Zet 3 uur afgedekt in de vriezer. Snijd de handpeer in stukjes en meng met de likeur. Laat 10 min. staan.
  • 2 Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Verdeel het ijs en de stukjes peer over 2 glazen. Garneer met het amandelschaafsel en de achtergehouden munt.

Peren-amandelcoupe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept