Chocoladeijs met verse mangosaus

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het amandelschaafsel al omscheppend in een droge koekenpan op halfhoog vuur lichtbruin. Laat op een bord afkoelen. Pureer de mango met het sinaasappel- en citroensap met de staafmixer. Verdeel het ijs over 4 schaaltjes of diepe borden. Schenk de mangosaus eromheen. Strooi de amandelen erover.

Chocoladeijs met verse mangosaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Mousseline van peren met amandelen
10 min
Bekijk recept
Sterrendessert
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade ijs met banaan
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocobombe
45 min Nagerecht
Bekijk recept