Citroensorbet met nectarines

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de nectarines aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Laat schrikken in een kom ijskoud water. Pel daarna het vel eraf en halveer de vrucht. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Houd 4 kleine blaadjes van het basilicum apart. Snijd de rest in reepjes. Schep in een kom de nectarine en het basilicum om met de honing. Verdeel het nectarinemengsel over 4 hoge, wijde glazen. Schep in ieder glas 1 bolletje citroensorbetijs. Verdeel het druivensap over de glazen en garneer met de blaadjes basilicum. Serveer met een lepel.

Citroensorbet met nectarines is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbet
15 min
Bekijk recept
Bloedsinaasappel-ijs
Bekijk recept