Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop

4
5 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.
  • 2 Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.
  • 3 Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.

Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinerwtentimbaaltje met balsamicosiroop
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met balsamicosiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkool met merguez
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemensalade met pancetta en krokant ciabattakruim
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept