Zoek
Appel met Griekse yoghurt en granaatappelpitten
4
10 min
Albert Heijn
Nagerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
4 Elstar appels
250 g Griekse yoghurt
4 el pecannoten (grof gehakt)
2 el granaatappelpitten
4 el acaciahoning
Bereiding
1
Boor het klokhuis met een appelboor uit de appels. Snijd de appels in 1/2 cm dikke plakken. Leg op 4 borden dakpansgewijs een rijtje appelschijven.
2
Schep de Griekse yoghurt in een mooie toef op de appel.
3
Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de noten goudgeel en krokant.
4
Strooi de noten en de granaatappelpitten over de yoghurt en lepel de honing erover. Serveer direct.
Appel met Griekse yoghurt en granaatappelpitten is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Yotam Ottolenghi's geroosterde aubergines
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van komkommer met Griekse yoghurt
15 min
Bekijk recept
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept