Roomijs & chocodip

8
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de slagroom in een steelpan tot net onder het kookpunt. Laat de chocolade er van het vuur al roerende in smelten. Laat afkoelen.
  • 2 Meng ondertussen de aardbeien, de bessen, de frambozen en de poedersuiker.
  • 3 Verdeel het fruit over 8 glazen. Schep er met de ijsbolletjestang een bol ijs bij. Verdeel de chocoladesaus en de chocoknispers elk over 8 schaaltjes en serveer 2 schaaltjes bij elke fruitsalade. Met de prikkers dipt u het fruit eerst in de chocoladesaus en dan in de chocoknispers.

Roomijs & chocodip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toverstokjes
60 min-
Bekijk recept
Chocodip.
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Marsepeinspiesjes Met Chocodip
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deeg-stengels) met chocoladedip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept