Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten

2
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Voeg de honing toe en verhit 3 min. Schep uit de pan op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Hak de pistache in stukjes.
  • 2 Klop de slagroom met de gestampte muisjes bijna stijf. Schep de yoghurt erdoor. Verdeel de yoghurtmousse over 2 schaaltjes of glazen en bestrooi met de pistache. Serveer met de lange vingers.

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde perziken met vanilleyoghurtmousse
5 min, voorbereiden 40 min, wachten 120 min - Nagerecht
Bekijk recept