Citroen-muntgranita

4
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroenen en pers de vruchten uit. Verwarm 700 ml water met het rasp, sap en de suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen in een diepvriesdoos.
  • 2 Voeg de munt toe. Laat 3 uur opstijven in de vriezer. Roer na 1 uur los met een vork. Herhaal 4 keer, na elk halfuur. Serveer de granita in kleine glazen.

Citroen-muntgranita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-muntgranita met sesamwafel
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept