Mango met kiwisalsa

4
25 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil grof van de limoen en pers de vrucht uit. Roer in een kommetje de boter zacht en roer de honing, kardemom en limoenschil erdoor.
  • 2 Schil de mango's, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en halveer ze. Druppel er wat limoensap over.
  • 3 Schil de kiwi's en snijd ze in heel kleine stukjes. Meng in een kommetje de stukjes kiwi met de suiker, naar smaak limoensap en chilipeper. Bewaar alles tot gebruik in de koelkast.
  • 4 Verwarm de oven voor op 175 °C. Spreid 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm uit op het werkvlak. Verdeel de plakken mango over het bakpapier. Verdeel de honingboter over de mango.
  • 5 Vouw het bakpapier dubbel en rol de randen van de pakketjes naar boven dicht. Leg de pakketjes op de bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de mango in het midden van de oven in ca. 10 min. warm worden. Leg de pakketjes elk op een bord en serveer de salsa apart erbij. Lekker met een bolletje citroensorbetijs.

Mango met kiwisalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeigelei met gemarineerde kiwi
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Annanas-Kiwisalsa
10-20 min -
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept