1 Rasp de groene schil grof van de limoen en pers de vrucht uit. Roer in een kommetje de boter zacht en roer de honing, kardemom en limoenschil erdoor.
2 Schil de mango's, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en halveer ze. Druppel er wat limoensap over.
3 Schil de kiwi's en snijd ze in heel kleine stukjes. Meng in een kommetje de stukjes kiwi met de suiker, naar smaak limoensap en chilipeper. Bewaar alles tot gebruik in de koelkast.
4 Verwarm de oven voor op 175 °C. Spreid 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm uit op het werkvlak. Verdeel de plakken mango over het bakpapier. Verdeel de honingboter over de mango.
5 Vouw het bakpapier dubbel en rol de randen van de pakketjes naar boven dicht. Leg de pakketjes op de bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de mango in het midden van de oven in ca. 10 min. warm worden. Leg de pakketjes elk op een bord en serveer de salsa apart erbij. Lekker met een bolletje citroensorbetijs.
Mango met kiwisalsa is een recept van Albert Heijn