Frambozensorbet met rozenlikeur

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los in een kommetje de suiker al roerend op in 50 ml kokendheet water. Voeg het sinaasappelsap en de likeur toe. Laat dit afkoelen.
  • 2 Schep de bevroren frambozen met het suikerstroopje in de keukenmachine. Meng alles eerst met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot smeuïg sorbetijs. Schep bolletjes frambozenijs in 4 coupes of glazen.

Frambozensorbet met rozenlikeur is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tompoezen met zomerfruit
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozengeurtjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Scrivimi Amore(tedere Liefde).
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Valentijn-gebakjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet Met Marsalaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept