Mousse van ricotta met pruimen en mandarijn

4
1uurwachten-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers 2 mandarijnen uit. Schil de andere 2 mandarijnen met een scherp mes tot op het vruchtvlees. Snijd ze elk in 6 plakjes.
  • 2 Pureer de pruimen met de port in de keukenmachine tot een fijne puree. Roer in een kom de ricotta met het mandarijnensap en de suiker los. Spatel de pruimenpuree erdoor en verdeel de mousse over 4 kleine glazen of schaaltjes.
  • 3 Verdeel de plakjes mandarijn over de mousse. Zet de glazen in de koelkast en laat de smaken in ca. 1 uur intrekken

Mousse van ricotta met pruimen en mandarijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept