Mango met rode peper, passievrucht en citroenijs

4
15 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vruchtvlees langs de pit van de mango. Schil de stukken fruit en snijd ze in lange dunne plakjes. Snijd minder mooie plakken in stukjes.
  • 2 Rasp de gele schil dun van de limoen. Pers de vrucht uit. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper heel fijn.
  • 3 Meng in een kom de mango met de suiker, de rode peper, de limoenrasp en naar smaak limoensap. Dek de kom af, zet hem in de koelkast en laat de smaken in minimaal 1 uur intrekken.
  • 4 Schep op 4 bordjes of in 4 kommen een flinke bol citroenijs. Verdeel de mango erover. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees over de salade.

Mango met rode peper, passievrucht en citroenijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Mandarijn sorbet
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept