Honingmousse met rozemarijn en dadels

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rozemarijnnaaldjes van takjes rissen en fijnhakken. In pannetje honing met rozemarijn op laag vuur ca. 10 minuten verwarmen. Intussen gelatine ca. 5 minuten in ruim koud water weken. Dadels ontpitten en in reepjes snijden. Honing van vuur nemen. Gelatine goed uitknijpen en al roerend in hete honing oplossen. Slagroom stijfkloppen. Honing in gedeelten erdoor scheppen. Mengsel in ijscoupes of bakjes scheppen, dadelreepjes erover strooien. In koelkast in ca. 1 uur laten opstijven.
  • 2 Honingmousse ca. 5 minuten voor serveren uit koelkast nemen. Garneren met kaneelkoekjes.

Honingmousse met rozemarijn en dadels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gelei en sorbet van roodfruit met honingmousse
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gelei En Sorbet Van Roodfruit Met Honingmousse
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gelei En Sorbet Van Roodfruit Met Honingmousse
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Honingmousse met rozemarijn en dadels
Bekijk recept