Cake met verse druiven en crème fraîche

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 170 °C. voorverwarmen. Vorm uit pak invetten en met bloem bestrooien. Druiven schoonmaken en halveren. Helft van deeg (uit pak) in vorm schenken, beleggen met laagje witte en blauwe druiven. Rest van deeg erop gieten en cake in midden van oven in ca. 50 min gaar en bruin bakken. Cake 5 min. laten afkoelen. Crème fraîche met 3 el poedersuiker luchtig kloppen. Cake omgekeerd op bord leggen en vorm verwijderen. Cake met rest van poedersuiker bestrooien. Cake in punten snijden en met crème fraîche en rest van druiven serveren.

Cake met verse druiven en crème fraîche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept