1 Maal de koekjes fijn in de keukenmachine, smelt de boter en roer deze goed door de koekkruimels. Leg een groot vel bakpapier in de springvorm en verdeel het koekmengsel gelijkmatig over de bodem. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vrucht uit. Roer de suiker door de custardpoeder en verwarm de melk.
2 Klop met de garde het poeder door de hete melk en laat het op laag vuur nog 3 min. zachtjes doorkoken. Roer het limoensap en de limoenrasp erdoor en giet dit mengsel in de taartvorm.
3 Maak de aardbeien schoon, laat de kleinste heel en snijd de grote doormidden. Verdeel de aardbeien over de custard en laat de taart minstens 3 uur afkoelen en opstijven in de koelkast. Als je hem een dag van tevoren maakt, heb je zeker een perfect opgestijfd taartje.
Custardtaartje met aardbeien is een recept van Albert Heijn