Haagse bluf-tompouce

4
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden snijden. Deeg op met bakpapier beklede bakplaat leggen en bestrijken met beetje van eiwit. Amandelschaafsel over deeg verdelen. Deegplakjes 8-10 min. in oven bakken tot ze gerezen en goudbruin zijn. Op rooster laten afkoelen.
  • 2 In vetvrije kom rest van eiwit stijfkloppen tot eiwit in pieken blijft staan. In andere kom slagroom stijfkloppen. Slagroom, suiker en bosvruchtensaus luchtig door geklopt eiwit scheppen. Bladerdeegdriehoekjes overlangs doormidden snijden en onderste helften op bordjes leggen. Hierover slagroommengsel verdelen. Afdekken met bovenste driehoekjes. Bestuiven met poedersuiker.

Haagse bluf-tompouce is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tompouce van kabeljauw
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse Bluf
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept