Tira-roomkaascake

4
35 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gelatine weken in water. In kom roomkaas met suiker los roeren. In andere kom slagroom stijfkloppen. Gelatine uitknijpen en in helft van hete koffie oplossen. Koffielikeur door gelatinemengsel roeren. Koffiemengsel door roomkaasmengsel kloppen. Slagroom erdoor spatelen. Rest van koffie in diep bord schenken en lange vingers een voor een snel door koffie halen. Cakevorm vullen met laag lange vingers en 1/3 van roomkaasmengsel. Dit nog 2 keer herhalen. Cake minstens 3 uur in de koelkast laten opstijven. Cake uit vorm nemen en met cacaopoeder bestrooien.

Tira-roomkaascake is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse Tira Misu
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Tira-MonChou Cake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tira-Monchou Cake
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Tira Mi Su
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept