Chocolade-kersentaart

6
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Roer het aardappelzetmeel met ¼ van het water los. Verwarm de helft van het sap en bind het sap met het aardappelzetmeel.
  • 2 Laat het gebonden sap afkoelen en schep de kersen erdoor. Roer de mascarpone lobbig met de rest van het water en meng met de basterdsuiker. Snijd de cake in plakken. Verdeel de cake over de bodem van de schaal. Verdeel de kersen met sap erover en houd een klein deel van de kersen achter.
  • 3 Strijk de mascarpone erover. Bestrooi de schotel met cacaopoeder en plaats tot gebruik in de koelkast. Garneer bij het serveren met de resterende kersen.

Chocolade-kersentaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
MonChou-kersentaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept