Frisromige appel-perencrumble

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de bloem, boter, suiker en zout tot een kruimelig deeg. Schil de appel en peren, maak ze schoon en snijd ze in stukjes. Verdeel in een ingevette taartvorm.
  • 2 Roer de vanillesuiker door de finesse voor verrijken en smeer uit over het fruit. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit en crumble in ca. 30 min. goudbruin bakken.

Frisromige appel-perencrumble is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peren-amandelcrumble met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen-perencrumble
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-perencrumble
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perencrumble met karamelcrème
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van gegrilde asperges & spinazie
Bekijk recept