Belgische wafels met ijs

4
5 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wafels in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 Watt) warm maken. Wafels over vier borden verdelen. Op elke wafel 2 bolletjes ijs scheppen. Chocoladesaus erover verdelen. Direct serveren.

Belgische wafels met ijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Toastjes met Belgische kaas
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept