Gevulde pepernoten

4
40 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 In keukenmachine of met mixer boter mengen met 2 eetlepels water en mix voor speculaas. Deeg met handen tot bal kneden. Abrikozen, pistachenoten en gember in keukenmachine tot pasta mengen. Deeg in ca. 25 balletjes (walnootgrootte) verdelen. Met duim holte in elk bolletje drukken. Holtes vullen met abrikozenmengsel. Deeg rond vulling dichtvouwen. Bakplaat bekleden met bakpapier en gevulde pepernoten erop leggen. Pepernoten in midden van oven in 15-20 minuten goudbruin bakken. Laten afkoelen en serveren met (espresso)koffie.

Gevulde pepernoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met 'pepernoten' van gehakt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept