Bananencake met pecannoten

8
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Pureer 1 banaan. Hak de pecannoten grof. Bereid de cakebeslag van de cakemix, boter, eieren en melk volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de gepureerde banaan en 3/4 van de pecannoten door het beslag. Snijd de andere banaan in plakjes en besprenkel met citroensap.
  • 2 Vet de cakevorm in. Schep de helft van het cakebeslag in de vorm. Verdeel de plakjes banaan erover. Voeg de rest van het cakebeslag toe. Bak de cake in ca. 75 min. gaar. Laat de cake afkoelen.
  • 3 Klop de slagroom lobbig. Snijd de cake in dikke plakken. Serveer de cake met slagroom en bestrooi met de rest van de pecannoten.

Bananencake met pecannoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Supertrifle met custard, bananencake en karamel
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bananencake
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antiliaanse Bananencake
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept