Warme appel-perentaartjes

4
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Appel en peer schillen, klokhuizen verwijderen en in blokjes snijden. Fruit mengen met citroensap. Walnoten grof hakken. Walnoten en honing door fruit scheppen. Vormpjes invetten en bekleden met bladerdeeg. Fruit-notenmengsel in vormpjes scheppen. Overhangende punten over vulling heen vouwen. Taartjes in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met bolletje kaneelijs.

Warme appel-perentaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin & makkelijke perentaartjes
1 uur- Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde perentaartjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige Perentaartjes lekker bij koffie of thee.
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Perentaartjes Met Chocolade
30-60 min -
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept