3 Bladerdeeg op aanrecht in ca. 10 minuten laten ontdooien. Vormpjes invetten en met deeg bekleden, langs rand goed aandrukken. Overtollig deeg langs randen wegsnijden. Met vork gaatjes in bodem prikken. Vormpjes in oven zetten en deeg ca. 5 minuten bakken. Intussen ei met 2 eetlepels suiker tot roomkleurig mengsel kloppen. Bloem erboven zeven en erdoor scheppen. Limoen goed schoonboenen en boven eiermengsel helft van schil eraf raspen. Kokosmelk door eiermengsel roeren en kokos erdoor scheppen. Taartvormpjes vullen met kokosmengsel en in midden van oven in ca. 20 minuten lichtbruin en gaar bakken. Taartjes in oven laten afkoelen. Slagroom met rest van suiker stijf kloppen.
2 Taartjes uit vormpjes nemen en op borden leggen. Passievruchten halveren. Op elk bord 1 halve passievrucht leggen. Rest van vruchtvlees uit passievruchten scheppen en door slagroom scheppen. Slagroom naast taartjes en passievruchten op borden scheppen.
Klappertert met passievruchtenroom is een recept van Albert Heijn