Taartje van yoghurtijs

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het yoghurtijs een klein beetje zachter worden en verdeel het over de vier schaaltjes, druk het ijs aan, zodat de bodem goed gevuld wordt. Leg op elk schaaltje een plakje cake en snijd de cake rondom bij; zorg dat het hele schaaltje bedekt is. Druk de cake goed aan en zet de schaaltjes ijs terug in de diepvries; laat ze minimaal 15 minuten staan. Dompel de schaaltjes ijs even onder in een bak met heet water en snijd met een mes het ijstaartje aan de zijkanten los. Leg een bordje op de bovenkant en keer het geheel, zodat de ijstaartjes uit de vorm glijden. Verwarm intussen de honing 45 seconden in de magnetron, schenk de warme honing over de taartjes en garneer met de frambozen.

Taartje van yoghurtijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-yoghurtswirl
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept