Haagse bluf

4
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de eiwitten met het bessensap en de suiker in een grote vetvrije kom en klop het geheel met een mixer tot alle suiker is opgelost en de eiwitten geheel stijf zijn geslagen. Het eiwit moet zo stijf zijn dat de kom even omgekeerd kan worden zonder dat er schuim uitvalt. Verdeel de Haagse bluf over vier glazen en serveer er de lange vingers bij.
  • 2 Strooi wat sinaasappelrasp over de Haagse bluf en serveer met rood fruit.

Haagse bluf is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse Bluf
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse Bluf
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept