Flensjes met bananenkwark en sinaasappel

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de sinaasappels in plakken. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de plakken naast elkaar in de pan en bak 3 min. Keer de plakken, bestrooi met 1 el vanillesuiker en laat de suiker in 3 min. smelten.
  • 2 Pel ondertussen de banaan en prak fijn met een vork. Meng de kwark en de rest van de vanillesuiker door de bananenpuree. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de bananenkwark en sinaasappel over de pannenkoeken.

Flensjes met bananenkwark en sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept