Haagse bluf van wijnsiroop

4
10 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan wijn met kaneel en suiker aan de kook brengen. Suiker al roerend oplossen en geheel nog 1 min. zachtjes laten doorkoken. Wijnsiroop laten afkoelen.
  • 2 In vetvrije kom eiwit met handmixer of garde stijfkloppen. Scheut voor scheut wijnsiroop toevoegen en erdoor kloppen. Blijven kloppen tot siroop geheel is opgenomen en eiwit zo stijf is dat het pieken vormt. Haagse bluf in vier hoge coupes scheppen en kaneelbiscuits erin steken. Direct serveren.

Haagse bluf van wijnsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte rode ui in wijnsiroop
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Perziken in muscaatwijn met verse munt
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien in rode-wijnsiroop
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse Bluf
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept