Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs

4
15 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Perziken wassen, halveren en pit verwijderen. Perzikhelften met snijvlak naar boven in ingevette ovenschaal leggen. Bestrooien met vanillesuiker en dessertwijn erover sprenkelen. Ca. 10 min. in oven zetten, tot het fruit zacht is. Perzikhelften op bolle kanten op vier bordjes leggen. In holtes van perziken bolletjes ijs scheppen. Bessen over perziken verdelen. In ovenschaal achtergebleven sap erover druppelen.

Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsoep met ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesijs Met Peer En Chocosaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept