Sinaasappelsorbetijs met camparisiroop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm (zonder te laten koken) 300 ml bloedsinaasappelsap, 125 g suiker en 300 ml water tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en laat het mengsel iets afkoelen. Schenk in de diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer. Roer daarna elke 30 min. los met een vork. Na 4-5 uur heeft het sorbetijs de juiste structuur.
  • 2 Breng in een steelpan de Campari met de rest van het sap en de suiker aan de kook. Laat het mengsel tot 100 ml inkoken, neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Schep 8 bollen ijs in 4 glazen en schenk de camparisiroop erover.

Sinaasappelsorbetijs met camparisiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde sinaasappeltaartjes met Camparisiroop
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Sinaasappelsorbetijs Met Tequila
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbetijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbetijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-sorbetijs.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept