IJsbombe

8
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs in de koelkast iets zachter worden. Schep het roomijs in een smalle, hoge ronde schaal en strijk het dik uit langs de wanden van de schaal, zodat in het midden een holte ontstaat. Vul de holte met sorbetijs en zet de schaal minstens 1 uur in de vriezer.
  • 2 Doop de onderkant van de schaal kort in een bak met heet water en stort de ijsbombe op een schaal. Bestrijk de ijsbombe met opgeklopte slagroom en steek er wat sterretjes in. Zet de bombe ' licht uit ' met de brandende sterretjes op tafel.

IJsbombe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarpone Ijsbombe A La Siberienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbombe
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbombe
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-ijsbombe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mascarpone Ijsbombe A La Siberienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbombe
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbombe
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-ijsbombe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept