Romige appel-perensaus met kaneelijs

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.

Romige appel-perensaus met kaneelijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept