Trifle met rood fruit

6
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was het fruit en laat het uitlekken in een vergiet. Ris de rode bessen met een vork voorzichtig van de takjes. Snijd de cake in plakken en vervolgens in blokjes.
  • 2 Klop in een kom de slagroom bijna stijf. Schep de vanillevla luchtig door de slagroom. Bedek de bodem van schaaltjes of coupes met de cakeblokjes. Sprenkel de wijn erover en verdeel de helft van het fruit over de cakeblokjes. Schep de vanilleroom op het fruit. Verdeel de rest van het fruit over de vanilleroom. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 3 Haal de trifle 10 min. voor het opdienen uit de koelkast en bestrooi met poedersuiker.

Trifle met rood fruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept