Chocolade-chipolatasurprise

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk kokend water in een kommetje en doop hierin een lepel. Schep met de hete lepel bolletjes uit de chipolatapudding en leg de bolletjes op een bord; doop elke keer opnieuw de lepel in het hete water. Plaats de bolletjes pudding 30 minuten in de vriezer. Verwarm in een magnetronbestendig schaaltje of kannetje de chocolade 1 minuut op vol vermogen. Roer de gesmolten chocolade door. Als de chocolade nog niet volledig gesmolten is, laat hem dan nog even staan; de chocolade smelt vanzelf. Druppel de chocolade zo dun mogelijk over de aangevroren bolletjes pudding, zodat deze volledig bedekt zijn. Zet de met chocolade bedekte bolletjes nu in de koelkast om op te stijven. Roer de crème fraîche, het bessensap en de suiker door elkaar. Schep hier een grote eetlepel van op vier dessertbordjes. Leg de chocoladebollen erop. Strooi bosbessen rond de bollen.

Chocolade-chipolatasurprise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept