Mangosorbet met sinaasappel

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappels dik en verwijder alle witte schilletjes. Snijd de sinaasappel in 12 dunne plakken, besprenkel ze met likeur en laat ze in de koelkast circa 1 uur door en door koud worden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg op elk bord een plak sinaasappel en leg de appelpartjes eroverheen. Schep er een flinke bol sorbetijs op en dek deze af met een plak sinaasappel. Serveer direct.

Mangosorbet met sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet Met Sinaasappel
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept