Gebakken appeltjes met abrikozenjam

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Slagroom met mixer of garde halfstijf kloppen. Appels schillen en in partjes snijden. In koekenpan boter smelten en appelpartjes op matig vuur aan beide kanten lichtbruin bakken. Kaneel over appelpartjes strooien. Calvados in pan schenken en nog even verwarmen, tot calvados vrijwel verdampt is. Appelpartjes over vier borden verdelen en beetje jam erop scheppen (jam eventueel even met appeltjes meewarmen als deze te dik is). Op elk bord wat slagroom scheppen.

Gebakken appeltjes met abrikozenjam is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept