Mangoroom met limoen

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Limoen schoonboenen en met citrustrekker schil in dunne reepjes eraf trekken. Limoen uitpersen. Limoenschilletjes omscheppen met 1 el limoensap en suiker. Houd er een paar achter voor de garnering. Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees met scherp mes langs pit eraf snijden. In keukenmachine mango met 1 el limoensap pureren. Slagroom stijf kloppen. Blanke vla door mangopuree roeren. Slagroom erdoor spatelen. Mangoroom over vier hoge coupes verdelen. Garneren met limoenschilletjes.

Mangoroom met limoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ijsbol met mangoroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangoroom met speculaas
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept