Bitterkoekjespudding met espressosiroop

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Amaretto in steelpan verwarmen, van vuur nemen en stukjes bitterkoek in likeur weken. Intussen in kom inhoud van pakje roompudding met 1/2 dl melk gladroeren. In pan rest van melk aan de kook brengen. Melk van vuur nemen, puddingmengsel erdoor roeren en pudding al roerend op vuur ca. 2 min. zachtjes doorkoken. Stukjes bitterkoek door warme pudding scheppen. Puddingvorm omspoelen met koud water, pudding in vorm schenken en koud laten worden. Pudding in koelkast ca. 1 uur laten opstijven. Vlak voor serveren in kommetje espressokoffie en bruine suiker in 50 ml kokend water oplossen. Pudding op platte schaal storten en espressosiroop eromheen schenken.

Bitterkoekjespudding met espressosiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peren in espressosiroop met mascarpone
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Peren In Espressosiroop Met Mascarpone
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mokkawafels met espressosiroop
0 min
Bekijk recept
Peren in espressosiroop met mascarpone
0 min
Bekijk recept

Oma's bitterkoekjespudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme Bitterkoekjespudding
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept