In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kersen marineren in port en 2 el suiker. In droge koekenpan pistachenootjes licht roosteren. Laten afkoelen en nootjes fijnhakken. Citroen en limoen schoonboenen en schillen raspen. Limoen uitpersen. In kom slagroom opkloppen met 2 el suiker. Mascarpone losroeren met rasp en limoensap. Slagroom erdoor mengen en eventueel extra suiker toevoegen. Kersen met port over vier coupes verdelen. Mascarpone erop scheppen en pistachenootjes erover strooien.

In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept