Appel-notenijs

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 IJs iets zacht laten worden. Appels schillen, halveren en klokhuis verwijderen. Appels grof raspen en mengen met citroensap. Noten grof hakken. Appel en noten door ijs scheppen. IJs tot gebruik weer in diepvries zetten. Chonelly's op vier borden leggen. Op elk bord 2 bollen ijs scheppen. (Overgebleven ijs niet opnieuw invriezen.)

Appel-notenijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaart met appel en cranberry's
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appelringen met calvados en notenijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocoladecakejes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept