1 Doe de puddingpoeder in een kom. Klop met een garde de slagroom erdoor.
2 Breng de melk aan de kook. Haal de pan van het vuur en roer het slagroommengsel erdoor. Breng de melk opnieuw aan de kook. Blijf goed roeren, terwijl de pudding op een zacht vuur nog 2 minuten kookt. Spoel de puddingvormpjes om met koud water en schenk de pudding erin. Dek de puddinkjes af met plasticfolie. Laat ze in ongeveer 1 uur afkoelen en zet ze daarna nog 1 uur in de koelkast om stijf te worden.
3 Giet het sap van de frambozen af. Kook in een steelpan de frambozen, de suiker en het citroensap ongeveer 2 minuten. Doe het frambozenmengsel in een zeef en druk het erdoor met de bolle kant van een lepel. Vang de saus op in een bakje.
4 Snij de puddinkjes los van het vormpje. Zet een bordje op elk vormpje en draai de vormpjes om. Schep de saus naast en over de puddinkjes. Spuit wat slagroom op de puddinkjes en strooi daarop de nogatine.